Det finnes en verden av godt treningsutstyr. Enten du vil trene langrenn, fotball, basketball, tennis eller alpint, vil ikke treningsøkten bli optimal uten godt treningsutstyr.

Vi skal nå se nærmere på hva slags treningsutstyr som er mest populært blant nordmenn. Finn dine egne favoritter i vår nettbutikk.

Ski med tilbehør og klær

Det er få sportsgrener i Norge som er like tradisjonelle som langrenn. Denne tradisjonsrike sporten har blitt utøvd i mange generasjoner, og opp gjennom årene har kravet til utstyr endret seg betraktelig. Før i tiden ble det benyttet nokså tunge ski av tre. I dag er det lette ski av materialer som glassfiber eller karbonfiber som gjelder.

Det er populært å kjøpe lette ski med tilhørende utstyr. Pass på at skiene er dimensjonert for deg, og ha staver og ski i riktig lengde.

Det er også viktig å ha tilbehør som klær og skibriller, slik at skiopplevelsen blir best mulig. Mange foretrekker tettsittende skidrakter for minst mulig luftmotstand. Med skibriller forhindrer du at øynene irriteres av sol eller snø mens du suser av gårde. Sjekk ut nettbutikken vår for å finne skiutstyret som er mest populært!

Populært utstyr til fotball

Dersom du spiller fotball, har du kanskje merket at enkelte produkter er ekstra populære. Det er blant annet populært med fotballklær fra produsenter som Adidas, Umbro, Kappa og lignende.

I dag spilles som regel fotball med t-skjorter og shorts i lette og pustende materialer. Det er også populært med lange fotballsokker og leggbeskyttere.

Husk også at det er viktig med en god fotball. Finn en ball som har riktig størrelse og er laget av slitesterke materialer.

Dette utstyret trenger du til treningsstudioet

Trener du på treningsstudio? Da gjelder det å finne populært utstyr, slik at du får et best mulig utgangspunkt for treningen din – enten du driver med yoga, spinning eller trener på treningsapparater.

Hva slags utstyr du trenger, er naturligvis avhengig av hva nøyaktig du trener. Trener du yoga, er det for eksempel greit å finne et par behagelige yogabukser med elastikk. Tights og behagelige bukser er også viktige om du skal få en behagelig treningsøkt på tredemølle eller spinningsykkel.

I år er det ekstra populært med tights som er høye i livet, gjerne kombinert med kort treningstopp og behagelige sko. Sørg for at du ser stilig ut samtidig som klærne er komfortable å gå i!

Populært sportsutstyr

Annet populært sportsutstyr er pulsklokker. Det finnes mange gode pulsklokker som har tilhørende app, slik at du kan overvåke treningsprogresjonen på mobiltelefonen din. Finn ut som du trener hardt nok, og tell antall kalorier som er forbrent.

En pulsklokke gir deg også oversikt over hjertefrekvens og puls under trening, slik at du kan se om kondisjonen forbedrer seg etter hvert som du trener.

Finn riktige sko

Uansett hva du skal trene, har du mest sannsynlig behov for et par behagelige sko. Det å finne det perfekte paret med sko kan være nokså utfordrende. Du bør blant annet tenke over hvorvidt skoene har god nok demping, og om de skal brukes innendørs eller utendørs.

Ellers er det viktig å ta hensyn til hvorvidt føttene dine har underpronasjon eller overpronasjon, eller om du har normal fotbue. De ansatte hjelper deg gjerne med å finne et perfekt par sko.

Finn populært utstyr i dag

Vi holder deg oppdatert på det siste innen treningsutstyr, enten det er til lagsport som fotball og håndball, eller individuell idrett.

Finn sportsutstyr som er tilpasset akkurat deg!

Legg att eit svar